Hodnocení obchodu

5,0 183 hodnocení
Přidat hodnocení
5
179x
4
3x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
RK Avatar autora Radek Kopecký | 17.11.2021
Mohu jen doporučit, zakoupené repasované turbodmychadlo je zatím k maximální spokojenosti. Určitě si taková firma zaslouží pochvalu za komunikaci,ochotu a profesionální přístup. Cenu jsem neporovnával ale za mne spokojenost. Díky.
J Avatar autora Jiří | 14.9.2021
Vřele doporučuji všem kteří mají stejné zkušenosti s jinými servisy jako já typu :neumíme, neděláme, vyměníme ale nikdo se nezabývá důvodem proč to nejede. Jak málo stačí k tomu aby vaše auto zase jezdilo jak má jsem se přesvědčil i já. Ostatní servisy by můj problém řešili drahou výměnou turba a stejně by to nejelo. Mockrát děkuji za vstřícný a ochotný přístup. Kdyby bylo hodnocení 1-10 neváhám a dám 10. Spokojenost na de vše..JŠ
OL Avatar autora Ondřej Littner (Administrátor) 14.9.2021
Dobrý den, mockrát děkujeme za skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste s námi spokojen.
JC Avatar autora Jiří Ch. | 27.8.2021
Napsat,že jsem spokojený....to je velmi slabé slovo.Jsem dokonce nadšen,že se dneska vůbec dá ještě natrefit na firmu,která skvěle komunikuje,opravdu dodrží co slíbí,je důsledná,pečlivá a zákazník dostane to co chce a ne nějakou napodobeninu.Navíc perfektně zabalené,...věřím,že by obsah přežil bez úhony i pád ze skály...Co mě teda taky dostalo,je rychlost,kterou celá objednávka byla vyřízena a já skutečně měl turbo doma druhý den,což mi tak trochu vytáhlo trn z pr... a turbo šlape báječně! Odeslal jsem zpět mé původní turbo a platba za něj (vratná záloha) mi byla oratem OKAMŽITĚ připsána na účet.Fakt musim říct,že jsem se dlouho nesetkal s firmou,která by byla na takové úrovni!Klobouk dolu bando,jste skvělá parta a přeji vám,ať vám to všem klape jako teď!Jste skvělý a za to díky
OL Avatar autora Ondřej Littner (Administrátor) 27.8.2021
Dobrý den, mockrát děkujeme za skvělou zpětnou vazbu. Velice si toho vážíme.
KS Avatar autora Karel Surma | 22.8.2021
Totální spokojenost. Na dovolené poškozené auto-naražený a uvolněný přední spojler visel a plandal při jízdě. Nahlásil jsem pojišťovně, ale nebyl si jistý, zda dojedu z dovolené domů a do servisu na výměnu. Hrozilo úplné uvolnění. Naštěstí manželka uviděla v Přísečné servis při cestě. Bylo 10 minut před koncem pracovní doby. Zastavil jsem a zeptal se, zda nám mohou pomoci provizorně spojler fixovat na dojetí. S naprostou samozřejmostí a ochotou nám řekli, že rádi a že holt zůstanou v práci trochu déle. S autem po ca 2 hodinové opravě-provizorním přichycení spojleru jsem bez problému dojel domů. S takovým přístupem se člověk málokdy setká a mohu firmu vřele doporučit.
KT Avatar autora Kamil Tomek | 12.8.2021
Můžu jen doporučit, turbodmychadlo funguje jak má, vynikající komunikace,rychlost dodání. Z mé strany velmi kladné hodnocení
MP Avatar autora Marek Podveský | 10.8.2021
Naprostá spokojenost,jste nejlepší.komunikace super,dodáno dřív než jsem čekal,turbo jak nové,zabalené naprosto luxusně a připsání peněz na účet za staré turbo hned jak dorazilo.tohle je prostě TOP .jedině JANOUŠEK MOTORSPORT????????????
RV Avatar autora Roman Vlahovič | 18.7.2021
Perfektní spolupráce už po několikáté. Turbodmychadla kvalitně repasována , nikdy žádný problém. Doporučuji všem.
PS Avatar autora Petr Sklenář | 11.6.2021
Veliká spokojenost, repasované turbodmychadlo perfektně zpracované, špičkově odvedená práce, domluva parádní, perfektně zabalené, cena překvapivě nízká. Příště už jen Janoušek motorsport.
DH Avatar autora Dušan Hrazdíra | 10.6.2021
Objednal jsem klasické KKK03s na 1.8T. Turbo je nové, v pořádku, s výsledky testu a průvodním dopisem včetně doplňků k instalaci. Jde vidět, že se firma snaží a o své zákazníky se stará.
MS Avatar autora Martin Sabol | 3.6.2021
Dobrý den maximální spokojenost rychlá objednávka a dodání ,Řešil jsem turbodmychadlo na TDI 77kw perfektně nachystané,už je namontované a už jen jezdit,krásně funguje a můzu jen doporučit.
DT Avatar autora David Tomášek | 13.5.2021
Perfektní práce, turbo na motor 1.6 tdci. Jsem naprosto spokojen. Navíc ultra rychlé dodání i vrácení zálohy. Určitě za mě doporučuji.
SK Avatar autora Stanislav Kejak | 5.5.2021
Chci poděkovat za perfektně připravené turbodmychadlo pro motor 1,9 TDI, ASV 81kW. Rychlá dodávka expresní službou a dnes už jezdím.
JF Avatar autora JÁN FABIÁN | 27.4.2021
Umna na 1000% spokojnosť.Komunikácia perfektná,poradenstvo super!!!A TURBO FUNGUJE PERFEKTNE.Ešte idem na Chip ;)
LK Avatar autora Lukáš Křetinský | 7.2.2021
Vyzkoušel jsem již různé repásy turba, ale po první objednávce u Janousek motorsport mám jasno. Ano cena je opravdu lehounce vyšší než u konkurence, ale samozřejmě se vyplatí si připlatit. Jednak komunikace byla absolutně na úrovni, rychlost, ochota, vstřícnost úplně super. Druhá věc dodání bleskurychle, než jsem turbo vymontoval už jsem měl doma druhé. Vráceni zálohy za turbo byla tentýž den přijmu. Turbo přišlo luxusně zabalené s jasnými instrukcemi. Takže pokud někdo váha kde repasovat tak rozhodně neváhejte. Pro mě to jsou absolutně jedničky v ČR a proto jsem se rozhodl i napsat toto hodnocení, které jako většina lidí když je něco v pořádku ani neuděluji.
ML Avatar autora Michal Leidemann | 28.1.2021
Zatím spokojenost.
J Avatar autora Jan | 26.1.2021
Z Avatar autora Zdeněk J | 17.1.2021
PK Avatar autora Petr Koutný | 7.1.2021
S Avatar autora Stanislav | 30.12.2020
Dodání do druhého dne,dílenské zpracování součástek se mi líbí.Doporučuji.
Avatar autora Robert Černý | 25.12.2020
Využil jsem už několikrát,100%spokojenost,doporučuji.

Stránka 1 z 10 , položek celkem: 185

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.