Hodnocení obchodu

5,0 115 hodnocení
Přidat hodnocení
5
111x
4
3x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LM Avatar autora | 22.5.2019
Absolutní spokojenost. Ráno jsem objednal, odpoledne bylo hotové. Cena přijatelná, turbíčko jede jako čert :) Velmi příjemná pomoc po telefonu, hezký a milý holky na recepci :D všem mohu vřele doporučit.
MJ Avatar autora | 16.5.2019
Super firma!Taková rychlost,ochota,serióznost.Až nechápu ,že ještě v dnešní době můžu napsat samé klady.Všem tuto firmu doporučuji!!!!Jsem spokojená
PM Avatar autora | 10.5.2019
Spokojený všem doporučuji ,vše 100% Ochota,rychlost,kvalita,cena
MB Avatar autora | 9.5.2019
Nemohu nic jineho nez jen pochvalit. Nad miru spokojeny se sluzbou. Vstricnost, rychle jednani i rady. Dekuji
Y Avatar autora | 23.4.2019
Absolutní spokojenost a ochota - To je můj názor na tuto firmu. Personál, který se naprosto orientuje v dmychadlech a snaží se vyhovět zákazníkovi. Ráno jsem po telefonu objednal a ve 14:00 již bylo připraveno k vyzvednutí a to i po svátcích. K turbu jsem obdržel záruční list i doklad o měření, které dopadlo na 101,5% -> Vřele doporučuji.
JH Avatar autora | 24.1.2019
Rozhodně doporučuji.V této době kdy máte možnost se setkat v nabítkách různých obchodů s podvodníky je tento obchod záruka kvality a solidního jednání.Moc děkuji.
Avatar autora | 16.1.2019
Super přístup, srozumitelné info po telefonu i pro naprostého laika, trpělivě vám odpoví na veškeré dotazy. Po objednání požadovaného turba máte ihned na e-mailu veškeré informace. Turbo perfektně zabalené! - strach v jakém stavu ho doručí pošta ihned po rozbalení opadl ;-) není co vytknout. Firmu jednoznačně doporučuji a plně souhlasím s pochvalnými recenzemi...které jsem si sám ověřil. Děkuji fi. JANOUŠEK-MOTORSPORT za jejich práci, ochotu a spolehlivost.
D Avatar autora | 4.1.2019
+ Rychlost dodaní + Skvělé jednaní + Kvalita + Záruka
JB Avatar autora | 25.12.2018
Všecko perfektní.Jak komunikace tak odborná asistence po telefonu o závadě a její zjištění.Nabídnuta i oprava v místě servisu a škoda že je to tak z ruky.Hned bych si to tam nechal opravit u odborníků.Je vidět že všem lidem ve firmě na výsledcích záleží.Turbo na autě vyměněno a problémy jsou zdá se pryč.Uvidím jak bude tlačit po delší době ale celý proces s fi.pana Janouška naprosto profesionální.Za mě TOP.
IV Avatar autora | 10.12.2018
Jsem maximálně spokojená, neuvěřitelná vstřícnost, serióznost a rychlost. Rozhodně doporučuji.
VZ Avatar autora | 4.12.2018
Vysoká kvalita, ochotný přístup a poradenství po telefonu, rychlé dodání, obchod bez problémů.
Avatar autora | 25.11.2018
Super kvalita a rychlost dodání.
Avatar autora | 25.11.2018
+ Rychlost
+ Kvalitní zpracování
+ Dobře zabalené

Avatar autora | 21.11.2018
Super
Avatar autora | 13.11.2018
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 6.11.2018
+ Rychlost dodani
+ Skvele jednani

Avatar autora | 2.11.2018
+ Perfektní komunikace

Avatar autora | 25.10.2018
+ Profesionální přístup
+ Rychlost
+ Kvalita
+ Spolehlivost
+ Záruka

Profesionální přístup, rychlé vyřízení. Vše do posledního detailu vymyšlené aby fungovalo na 100%. Vrácení zálohy proběhlo okamžitě po doručení výměnného dílu. Velice profesionální přístup. Doporučuji !!!
Avatar autora | 23.10.2018
+ Rychlost
+ Kvalita
+ Jednání

Avatar autora | 16.10.2018
+ Perfektní komunikace, rychlé vyřízení

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 117

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.