Hodnocení obchodu

5,0 177 hodnocení
Přidat hodnocení
5
173x
4
3x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
RV Avatar autora Roman Vlahovič | 18.7.2021
Perfektní spolupráce už po několikáté. Turbodmychadla kvalitně repasována , nikdy žádný problém. Doporučuji všem.
PS Avatar autora Petr Sklenář | 11.6.2021
Veliká spokojenost, repasované turbodmychadlo perfektně zpracované, špičkově odvedená práce, domluva parádní, perfektně zabalené, cena překvapivě nízká. Příště už jen Janoušek motorsport.
DH Avatar autora Dušan Hrazdíra | 10.6.2021
Objednal jsem klasické KKK03s na 1.8T. Turbo je nové, v pořádku, s výsledky testu a průvodním dopisem včetně doplňků k instalaci. Jde vidět, že se firma snaží a o své zákazníky se stará.
MS Avatar autora Martin Sabol | 3.6.2021
Dobrý den maximální spokojenost rychlá objednávka a dodání ,Řešil jsem turbodmychadlo na TDI 77kw perfektně nachystané,už je namontované a už jen jezdit,krásně funguje a můzu jen doporučit.
DT Avatar autora David Tomášek | 13.5.2021
Perfektní práce, turbo na motor 1.6 tdci. Jsem naprosto spokojen. Navíc ultra rychlé dodání i vrácení zálohy. Určitě za mě doporučuji.
SK Avatar autora Stanislav Kejak | 5.5.2021
Chci poděkovat za perfektně připravené turbodmychadlo pro motor 1,9 TDI, ASV 81kW. Rychlá dodávka expresní službou a dnes už jezdím.
JF Avatar autora JÁN FABIÁN | 27.4.2021
Umna na 1000% spokojnosť.Komunikácia perfektná,poradenstvo super!!!A TURBO FUNGUJE PERFEKTNE.Ešte idem na Chip ;)
LK Avatar autora Lukáš Křetinský | 7.2.2021
Vyzkoušel jsem již různé repásy turba, ale po první objednávce u Janousek motorsport mám jasno. Ano cena je opravdu lehounce vyšší než u konkurence, ale samozřejmě se vyplatí si připlatit. Jednak komunikace byla absolutně na úrovni, rychlost, ochota, vstřícnost úplně super. Druhá věc dodání bleskurychle, než jsem turbo vymontoval už jsem měl doma druhé. Vráceni zálohy za turbo byla tentýž den přijmu. Turbo přišlo luxusně zabalené s jasnými instrukcemi. Takže pokud někdo váha kde repasovat tak rozhodně neváhejte. Pro mě to jsou absolutně jedničky v ČR a proto jsem se rozhodl i napsat toto hodnocení, které jako většina lidí když je něco v pořádku ani neuděluji.
ML Avatar autora Michal Leidemann | 28.1.2021
Zatím spokojenost.
J Avatar autora Jan | 26.1.2021
Z Avatar autora Zdeněk J | 17.1.2021
PK Avatar autora Petr Koutný | 7.1.2021
S Avatar autora Stanislav | 30.12.2020
Dodání do druhého dne,dílenské zpracování součástek se mi líbí.Doporučuji.
Avatar autora Robert Černý | 25.12.2020
Využil jsem už několikrát,100%spokojenost,doporučuji.
Avatar autora | 22.12.2020
Avatar autora | 21.12.2020
L Avatar autora lukas | 15.12.2020
Vše v pořádku firmu mohu jen doporučit, bral jsem již asi 8 turbodmychadel a všechny vždy bez problému.
J Avatar autora Jan | 14.12.2020
Ok určiťě doporučuji
M Avatar autora Milan | 10.12.2020
velice spokojeni.
I Avatar autora Ivana | 10.12.2020
Doporučuji

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 179

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.