Hodnocení obchodu

4,9 125 hodnocení
Přidat hodnocení
5
119x
4
3x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora | 21.8.2019
Jsem velmi spokojen.Můj 15 let starý SUPERB opět lítá jako za mlada !
P Avatar autora | 5.8.2019
Udělali i turbo 66kw vnitřek 96 kw....ujel 4800 km motor hulíl.Chybělo v motoru litr oleje.Reklamace poslali opravené namontoval ujel 5200 km a znovu chybí litr oleje.Takže jse veli sklaán.6ena á z Polska dýl než já a vše supr.
MK Avatar autora | 30.7.2019
perfektní jednání,ochota,dobrá komunikace,naprostá spokojenost.
Avatar autora | 26.7.2019
Lidé na svém místě, ať už začnu od recepce a přijetí až po předání a vyřešení, prostě na profesionální úrovni, takto kdyby fungovala každá česká firma tak už jsme jako stát Ynde. Za mě jen chvála, jel jsem si prověřit turbo z dálky 270km a určitě přijedu příště opět do této firmy.
L Avatar autora | 19.7.2019
Můžu za sebe jen doporučit..vřelé a rychlé jednání (vše mi bylo vysvětleno). Turbo funguje zatím skvěle a po odeslání starého..byla vratná záloha do druhého dne na účtě..takže pohoda. Poznámka: sada těsnění není v ceně zájezdu..
JS Avatar autora | 15.7.2019
Skvělá komunikace a rychlé odeslání, jen a jen doporučuji
J Avatar autora | 11.7.2019
Zakoupil jsem zde HYBRIDNÍ TURBO GARRETT GT1752V...přes zimu probíhala přestavba vozu...na jaře vozidlo urazilo s tímto turbem cca 3000km a u turba se stupňovalo houkání/kvílení. Nebylo vyvážené. Turbo začalo postupně špatně regulovat. Rozlétl se střed směrem do přívodu vzduchu, ne do výfuku...Navíc bylo špatně otočené ikdyž jsem udával přesný typ vozu a motoru. Takže Turbo v pr*eli! NEDOPORUČUJI TUTO SPOLEČNOST!
B Avatar autora | 5.7.2019
maximální spokojenost , druhý den po objednání bylo turbo u nás. Opravdu moc moc díky
M Avatar autora | 12.6.2019
Mohu jen napsat ,, maximální" spokojenost. V sobotu odpoledne dodáno rozbité turbo (velice ochotně na nás počkali) i po zavírací době. No a ve středu dodáno krásné opravené - vše na 100%. Mohu všem jen doporučit. Už chystám další na opravu. Děkuji
JZ Avatar autora | 29.5.2019
Nemám k tomu co říct jen že to co JanoušekMotorsport dělají je na vysoké úrovni s nárokem na kvalitu a spokojenost zákazníka díky moc
LM Avatar autora | 22.5.2019
Absolutní spokojenost. Ráno jsem objednal, odpoledne bylo hotové. Cena přijatelná, turbíčko jede jako čert :) Velmi příjemná pomoc po telefonu, hezký a milý holky na recepci :D všem mohu vřele doporučit.
MJ Avatar autora | 16.5.2019
Super firma!Taková rychlost,ochota,serióznost.Až nechápu ,že ještě v dnešní době můžu napsat samé klady.Všem tuto firmu doporučuji!!!!Jsem spokojená
PM Avatar autora | 10.5.2019
Spokojený všem doporučuji ,vše 100% Ochota,rychlost,kvalita,cena
MB Avatar autora | 9.5.2019
Nemohu nic jineho nez jen pochvalit. Nad miru spokojeny se sluzbou. Vstricnost, rychle jednani i rady. Dekuji
Y Avatar autora | 23.4.2019
Absolutní spokojenost a ochota - To je můj názor na tuto firmu. Personál, který se naprosto orientuje v dmychadlech a snaží se vyhovět zákazníkovi. Ráno jsem po telefonu objednal a ve 14:00 již bylo připraveno k vyzvednutí a to i po svátcích. K turbu jsem obdržel záruční list i doklad o měření, které dopadlo na 101,5% -> Vřele doporučuji.
JH Avatar autora | 24.1.2019
Rozhodně doporučuji.V této době kdy máte možnost se setkat v nabítkách různých obchodů s podvodníky je tento obchod záruka kvality a solidního jednání.Moc děkuji.
Avatar autora | 16.1.2019
Super přístup, srozumitelné info po telefonu i pro naprostého laika, trpělivě vám odpoví na veškeré dotazy. Po objednání požadovaného turba máte ihned na e-mailu veškeré informace. Turbo perfektně zabalené! - strach v jakém stavu ho doručí pošta ihned po rozbalení opadl ;-) není co vytknout. Firmu jednoznačně doporučuji a plně souhlasím s pochvalnými recenzemi...které jsem si sám ověřil. Děkuji fi. JANOUŠEK-MOTORSPORT za jejich práci, ochotu a spolehlivost.
D Avatar autora | 4.1.2019
+ Rychlost dodaní + Skvělé jednaní + Kvalita + Záruka
JB Avatar autora | 25.12.2018
Všecko perfektní.Jak komunikace tak odborná asistence po telefonu o závadě a její zjištění.Nabídnuta i oprava v místě servisu a škoda že je to tak z ruky.Hned bych si to tam nechal opravit u odborníků.Je vidět že všem lidem ve firmě na výsledcích záleží.Turbo na autě vyměněno a problémy jsou zdá se pryč.Uvidím jak bude tlačit po delší době ale celý proces s fi.pana Janouška naprosto profesionální.Za mě TOP.
IV Avatar autora | 10.12.2018
Jsem maximálně spokojená, neuvěřitelná vstřícnost, serióznost a rychlost. Rozhodně doporučuji.

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 127

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.